žilová nedostatočnosť/CCSVI
Nachádzate sa v časti: Diskusné fórum -> Zaujímavé stránky, odkazy, informácie... -> žilová nedostatočnosť/CCSVI
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
LDN- low dose naltrexone, okrem iného vytvára nové cievy (napísala ErikaM)
- je to vôbec možné aby nejaká látka v akomkoľvek organizme vytvárala nové cievy?
na českej stránke som našla tento príspevok, verím, že mi to eresák odpustí, že som to skopírovala.
Uživatel: eresák
http://www.youtube.com/watch?v=SJ8xMUXwYag
Je to bohužel v angličtině s německými titulky, takže ve stručnosti: U pacientů sRS-kou má být v mozku příliš mnoho železa, toto železo má být usazeno přesně okolo žil. Toto má být zapříčiněno chybnou funkcí žilního odtoku krve. Železo má být nebezpečné, neboť v mozku má vyvolávat odumírání buněk a vyvolávat záněty a problémy s imunitním systémem. Při bádání nějakého lékaře mělo být zjištěno u pacientů s RS-kou zúžení žil v krku a to tak, že krev nemohla z mozku odtékat. A toto se prý děje pouze u pacientů s RS-kou a má zapříčiňovat problémy tak, jak je známe.
Ve skutečnosti je prý RS-ka problém vedení žil, jak je konstatováno.
Docela pěkná spekulace. Ještě jsem se někde na německém webu dočetl, že potvrzení nebo vyvrácení spekulace tohoto lékaře je očekáváno v lednu 2010, kdy se očekávají výlsedky studie s 500-sty lidmi.
eresák včera dementoval túto správu, ktorú som sem skopírovala a uložila .... (8.1.2010)
Je známe, že SM pacienti sa po niektorých pomocných liečbach cítia lepšie. Keďže je už známe, že MS a CCSVI spolu súvisia, tak napríklad:
- LDN- low dose naltrexone, okrem iného vytvára nové cievy
- včelie žihadlo - v tele sa zvýši histamín, dochádza tak k otváraniu ciev
- EGCG- extrakt zo zeleného čaju - viaže/odstraňuje železo z mozgu a je to antioxidant
- HBO- liečba hyperbarickým kyslíkom- zvyšuje prísun kyslíku do mozgu
Erika
Vo Ferrare - v Taliansku sa už konajú tréningy na Doppler USG na diagnostiku CCSVI.
Meanwhile in Italy, one of the companies that manufactures the ultrasound machines used in the testing for CCSVI, is beginning to hold training sessions for doctors and technicians who want to learn the novel technique for scanning the neck and head.
One training program is being held this week at the University of Ferrara with technicians who developed the tests, and with Zamboni. A second session is planned for March.
Contact information for the course is available through: Claudio.Buffagni@esaote.com
http://www.ctvbc.ctv.ca/servlet/an/plocal/CTVNews/20091215/bc_ubc_ms_theory_091215/20091215/?hub=BritishColumbiaHome
Erika
Ach, Silvia, to si ma veľmi potešila.![]()
Často na Teba myslím. Aj tá cena je fajn.
Veľmi Ti budem držať palce, aby si sa nakoniec dostala k úspechu s malými stratami ![]()
Pacienti na celom svete sú dosť na nervy a frustrovaní, lebo Dr. Simka nestíha odpisovať.
Každý si chce aspoň trochu pomôcť.
Erika
Objednala som sa na MR venografiu do Zabrze.
Dr. Hartel mi napisal, ze ma to bude stat 450 Zl. co vyjde do nejakych 115 € (zalezi na kurze).
Možno to niekomu aspoň trošku pomôže.
Malá časť Zamboniho reportáže v kanadskej TV je aj s nemeckými titulkami tu: http://www.youtube.com/watch?v=SJ8xMUXwYag
Erika
Moja poznámka: Novinári radi nazývajú tento zákrok liečbou SM. Ja by som to tak ešte nenazývala. Je pravda, že to s SM súvisí a minimálne niektoré symptómy to zlepší alebo odstráni. Ešte však prejde veľa času, aby sme mohli povedať, že práve toto je liečba SM.
EGCG mám doma - Teavigo, 150 mg, 60 kapsúl, 90% EGCG, bez kofeínu. Kúpila som si to cez iherb online v Anglicku.
Plánujem začať o týždeň 2 kapsule denne.
Ešte mám 6 Clexane injekcií a mám chrípku. Našťastie bez teploty.
Erika
V poslednom časopise Nádej na Slovensku bol zverejnený môj príspevok na jednu stranu a na dve strany písal o žilovej nedostatočnosti a MS rádiológ MUDr. Valášek.
Dnes sa mi ozval aj jeden rádiológ z Bratislavy a zaujímali ho nejaké informácie, pretože to zaujalo jeho kolegu neurológa a ďalšie pracovisko v Bratislave má veľký záujem nainštalovať si SWI na MR prístroj a diagnostikovať žilovú nedostatočnosť a ukladanie železa v mozgu.
O ČR žiadne čerstvé informácie nemám.
Erika
To je úžasné! Na jednom pracovisku sa už MRI-SWI robí! Síce sa železo primárne detekuje v iných tkanivách, ale nemal by byť problém to urobiť na mozgu. Samozrejme, že treba mať žiadanku, inak to stojí zopár stoviek Eúr.
(To sme na tom lepšie ako väčšina európskych krajín!)
Erika
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39