žilová nedostatočnosť/CCSVI
Nachádzate sa v časti: Diskusné fórum -> Zaujímavé stránky, odkazy, informácie... -> žilová nedostatočnosť/CCSVI
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Súhlasím s Livkou, nevzdávaj to pred cieľom, prešla si toho dosť, išla si cez prekážky, snáď to teraz nevzdáš...si v cieli, ale chýba to milimeter...tak do toho....
držím palce....hlavu hore...nedaruj im to....![]()
Dlho som nebola na nete - hospitalizácia a iné problémy. Ale včera som si pozrela túto novú sekciu - pre mňa a čítala a čítala. Počula som, že niečo také si vybavuješ - operáciu v Poľsku - a dosť ma zaujala celá problematika. Niekto to už spomínal na nejakom seminári a dosť to zaujalo aj iných ...
Erika, mala si toľko síl pobehať a vybaviť tooooľko vyšetrení, WAU, prosím teraz to už nevzdávaj!!!
Skús ísť osobne za riaditeľom miestne príslušnej pobočky a keď nie tak aj ďalej. Veď to vynaložené úsilie a nádej v zlepšenie svojho zdravotného stavu predsa nenecháš na rozhodnutí zdravotnej poisťovne. A nezabudni aj nad nimi je ešte Úrad na dohľad nad zdravotnou starostlivosťou územne príslušný Tvojmu bydlisku a sídlu pobočky zdravotnej pisťovne.
Držím Ti palce!!!!! A nevzdávaj to - už si veľmi blízko .... sme s Tebou! Bojuj, my to máme asi predurčené ... my SM-kári.
Áno Jarka, tak znie zákon. Keby som bola lekár, tak si to vybavím na poisťovni sama. Z pozície "len" pacienta a nie vysokopostaveného politika, to však nemôžem. Poisťovni nevadí, že budeme trpieť vlastne všetci a zdravotníctvo zostane stále zaostalé.
nejako mi to nejde do hlavy....veď túto operáciu nevykonávajú na Slovensku, a preto musí poisťovňa hradiť finančné náklady v ktoromkoľvek štáte EU...ak ti to bolo predpísané lekárom ako nevyhnutné ošetrenie
veď takto znie zákon....tak tomu nerozumiem...![]()
Nechcem ti brat iluzie,ale zijeme na Slovensku a nase zdravotnictvo je
,dalo sa to predpokladat.Možno,keby si bola premierova rodina,alebo niekoho z hornych desat tisic,tak by sa to vyriesilo.Bohuzial.![]()
To neviem, či to nechcu preplatiť. Ani sa nikomu nepodarilo dať žiadosť. "Zabávala" som sa s tým 5 týždňov.
Keď to nejde, tak to nejde...
Dokelu, tak toto nie!!! Nechcu to preplatit? Alebo kde je problem?
Keďže sa mi nepodarilo vybaviť si to s poisťovňou, podrobnosti vynechám, tak sa operácia v Poľsku nekoná.
Buď som od rána taká vysilená alebo už mám atak. Dúfam, že nie.
Majte sa tu pekne!
Erika
No úžasné, takže to je určite výborný deň!
Erika
Erika, to je deň, kedy sa narodila moja dcéra....![]()
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39