žilová nedostatočnosť/CCSVI
Nachádzate sa v časti: Diskusné fórum -> Zaujímavé stránky, odkazy, informácie... -> žilová nedostatočnosť/CCSVI
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
No, to je ale super, že si aspoň dostala odpoveď! Oni sa mali najprv začať učiť ako na to. Takže máme aspoň meno. Nepísal, či už začali s Dr. Simkom to školenie? To ani neplánujú teda nikdy začať, alebo sa k termínu ani nevyjadroval? Mne by teda taká odpoveď nestačila!
Inak Dr. Simkovi môžeš písať aj po slovensky. Snaž sa ale, aby to bolo jednoduché a stručné.
On aj rozumie hovorenému slovu, aj českému ale nevie po slovensky odpovedať.On totiž chodí do ČR na lyžovačku.
Dr. Hartel - ten rádiológ chodí na lyžovačku a na pivo na Slovensko. V ČR vraj majú dobrú česnekovú polívku.
Skúš porozmýšlať, či niekto z Tvojich známych nevie aspoň trochu po anglicky. Bola by veľká škoda, keby to stroskotalo na takej maličkosti.
Erika
Akurat som dostala odpoved od MUDr.Matlocha /zastupca primara Centra cievnej a miniinvazivnej chirurgie/ z Nemocnice z Trinca-Podlesi, CR ze taku diagnostiku ani zakroky t.c. nerobia
.
Tak neviem.....
Simkovi som este nepisala,tam ma odradza ta anglictina
Pa
Práve mi odpísal Dr. Haacke z Detroitu - to je ten, čo vyvinul ten SPIN software (SWI).
Pýtala som sa ho, či by som mumohla poslať moje CD z MR z Nitry ešte pred zákrokom, možno by vedel to železo v mojom mozgu zdiagnostikovať. Keďže ho po odvisielaní reportáže v kanadskej TV ho zavalilo niekoľko tisíc mailov, tak mi poradil sa spojiť s jeho dobrým priateľom Dr. Reichenbachom z Jeny - Nemecko.
Ešte počkám, či sa to tej Bratislave náhodou nepodarí v dohľadnej dobe a spýtala by som sa teda potom Dr. Reichenbacha. V meste Jena už totiž to SWI majú a MR robia podľa Haackeho protokolu. Je to dosť ďaleko a naša poisťovňa mi určite to vyšetrenie nezaplatí a poradia mi obrátiť sa na moju obvodnú ako minule, takže sa ich ani nebudem pýtať. Zasa mi budú vysvetľovať, že predsa aj na Slovensku máme MR prístroje.
Erika
Len ma tak napadlo..
Keby som vám o celej tejto záležitosti nepovedala ja, tak by vám to vôbec niekto povedal? A kedy?
Erika
http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2944
Ďalej informujú pacientov o CCSVI.
Erika
Pani profesorka Štvrtinová mi poslala práve veľmi dobrú správu:
"práve sa inštaluje v Petržalke - v novotvorenom centre MEDICORA MR prístroj 3 Tesla"
Dúfam, že sa im čoskoro podarí nainštalovať ten SWI software a naučia sa robiť MR podľa Haackeho protokolu a aj to tak vyhodnocovať.
Budú teda vedieť aj kontrolovať želozo v mozgu.
Teším sa!
Erika
Posteľ si nakloň určite aspoň o 10 cm a fakt to urob už dnes večer. Maximálne by to malo byť 15 cm. Ja byť Tebou, začnem s tými 10 cm.
Mne z Třinca-Podlesí na mail neodpovedali.
So mnou si v pohode mailujú profesori a lekári z Talianska, Rakúska, USA, Poľska, ale z Třinca sa neozvali.
Ja byť vami, tak tam telefonujem a pekne, kľudne by som sa na to spýtala.
Ja si myslím, že aj s poisťovňou by to tam bolo jednoduchšie.
Erika
Ahojte, aste jednu otazku by som mala,robi sa diagnostika a zakrok CR v Nemocnici v Trinci-Podlesi ?
Predsa je to blizsie a odpada jazykova bariera...
Dakujem !!!
Sice mam strach a obavy ako to vsetko zvladnem
Alebo by bolo vhodne este pockat a staci skusit naklonit postel?
Kľudne mi tykaj, tu si všetci tykáme.
Na Slovensku to momentálne nie je možné.
Treba sa obrátiť mailom po anglicky na Dr. Simku v Poľsku:
mariansimka@poczta.onet.pl
1. on urobí Doppler sono
2. on zariadi MR tiež v Poľsku
3. on zariadi aj zákrok v Poľsku
Určite si ale prečítaj najlepšie všetky správy o žilovej nedostatočnosti a aj Erika mala zakrok v Polsku a aj
výsledky Doppler USG u Dr. Simku.
Erika
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39