mladi ludia do 25r. :)
Nachádzate sa v časti: Diskusné fórum -> mladi ludia do 25r. :)
tak namiesto BB navrhnime Žilinu
nieje to až také srdce, ale nič nieje nemožné ![]()
Liv1410 nooo do BB moc rad nechodim
ale ak by sa nieco organizovalo rad pridem
a mozem este niekoho zobrat po ceste
jednu zienku urcite uz mam
ze syra
... ak poznate nieco kde by sa v BB dalo stretnut napiste !!! a mozno nieco spolu vymyslime ![]()
ahojte, to stretnutie pri pivku neznie vobec zle, je to priam super napad. Nemusi byt pivko, capuje sa aj kofola
Takze ti, ktori mate napad, kde by sme to mohli zorganizovat sem s nim, nemusi to byt v BA, mozme to urobit aj v srdci Slovenska
Ja by som sa velmi potesila spolocnemu stretnutiu
Ja som tiež okres PD,ale už nepatrím do tejto kategórie,leda by to bolo 2x 25+4 ![]()
![]()
Môžeš mi napísať aj na mail,mám ho v profile,keď klik na Osma.![]()
jeej ale som stastna ze nemusim tuto otazku riesit,kedze som uplny abstinent z toho dovodu,ze mi alkohol nechuti,co som veeelmi rada
ale pre tych,ktorym chuti...si myslim tiez ze v malej miere neuskodi,pokym nemate denne 2 promile v sebe tak je to ok
inak mam 23rokov, SM diagnostikovanu v 18tich,okres PD
tak takáto "stará páka" by som chcela byť - ale s týmito skúsenosťami a vedomosťami, ktoré mám teraz skoro 49 ročná....![]()
PS: Viem, ako si to myslela ... ![]()
ahojte, tak problem s občasným pitím alkoholu popri liečbe som riešila už aj v nemocnici keď ma učili pichať injekcie ... bolo mi povedané, že keď s mierou tak prečo nie. 1-2 pivka ma nezabijú, len čo ladviny prečistia
. Ja osobne sa snazim nepiť ked v ten den beriem lieky, čo je u mňa každý druhy deň. Ale stane sa že i vtedy prejde mojím hrdliekom niečo čo ma viac percent. Osobne si myslim, že tak vypiť si nejaký ten pohár v dobrej spoločnosti nie je na škodu. Ja mám problém že bez alkoholu sa neviem tak odviazať, bez neho ani na taneč. parket nevyleziem. čiže bez neho by mi bolo ťažko. Takže do nálady prosím a v 99,99 % aj s mierou ![]()
a všimam, že si tu píšeme kto má koľko rôčkov, tak ja ešte skoro dva mesiace budem patriť ešte do vašej skupiny. Po tom je už zo mňa stará páka (26), hoc duchom stále 17-ročná mladica
)) Sm mám cca 2,5 roka
a kto z Vás teda pôjde na pivo?
Ahoj. Ja mam 24 rokov a SM od 16. Robert
Ahojte
ja mam 24 rokov a SM mi diagnostikovali pred rokom, ale rodinne tuto chorobu pozname uz 13 rokov. Som rada, ze sa vytvorila tato cast diskusneho fora
ODPOVED PRE SYRA:
jedna z veci, ktoru si mlady clovek asi tazko predstavuje, ked zisti aku ma chorobu a zacne sa liecit. Ale presne ako si napisal, male mnozstvo je ok. Ja mam napriklad take skusenosti, ze podla toho ako sa citim viem, ci si mozem nieco dat a hlavne co konkretne. Je dolezite hlavne vela denne pit vody
Ja som minule odpadla lebo som bola dehydrovana a klesol mi tlak. A ked som sa pani doktorky opytala ako sa k tomu postavit, tak povedala, ze samozrejme vela vody pit denne a vobec mi neuskodi dat si niekedy pohar cerveneho vinka. Takze v malom mnozstve to moze byt aj liecive, samozrejme na urcite veci. Dufam, ze sa nenahnevate, ze som tolko o tom popisala.